Netværk

INCUBAs vision er at spille en afgørende rolle i det community, vi bygger sammen med vores virksomheder og vores samarbejdspartnere.

Du bliver en del af et dynamisk netværk, hvor du har mulighed for at vækste og udvikle din forretning i tæt samarbejde med os og de andre virksomheder.

Vi arrangerer løbende relevante faglige og sociale netværks-arrangementer, som du og dine medarbejdere kan deltage i og få et stort udbytte ud af.

Rådgivning

INCUBAs virksomheder er kendetegnede ved at være højteknologiske og arbejde inden for de tre faglige hovedområder it, cleantech og sundhed.

Til vores community knytter vi relevante samarbejdspartnere og rådgivere - herunder et fagligt stærkt mentorteam af forretningsfolk fra det etablerede erhvervsliv.

Via rådgivningstilbudet PITSTOP benytter vores virksomheder rådgivning fra advokater, revisorer, rådgivere inden for finansiering, forretningsudvikling etc.

Kapital

INCUBA tager aktivt del i Aarhus' investormiljø og har et tæt samarbejde med både Business Angels og andre investorer, så vi altid kan rådgive dig bedst muligt.

Vi afholder flere netværks-arrangementer årligt, hvor investorer og Business Angels er vigtige deltagere. Det kalder vi relevant netværk og rådgivning.

Udover adgangen til vores særlige community, hjælper vi dig med din virksomheds daglige drift, så du kan fokusere på udviklingen og væksten af din virksomheden.

Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os+45 2811 1528cs@incuba.dk


CLAUS SVANE, UDLEJNINGSCHEF

Netværksarrangementer

Begynd dagen med mindfulness

Arrangement: 25. september 2019
Kom godt i gang med mindfulness til vores serie af morgenseancer.

INCUBAR

Arrangement: 26. september 2019
Torsdagsbar for virksomheder og medarbejdere i INCUBA.

Begynd dagen med mindfulness

Arrangement: 2. oktober 2019
Kom godt i gang med mindfulness til vores serie af morgenseancer.

Gin & Tech

Arrangement: 3. oktober 2019
Pitch-event for startups, investorer og mentorer.

Science to Business: Fremtidens energiforsyning

Arrangement: 4. oktober 2019
Hvordan sikrer vi en stabil og bæredygtig energiforsyning for fremtiden?

Begynd dagen med mindfulness

Arrangement: 9. oktober 2019
Kom godt i gang med mindfulness til vores serie af morgenseancer.

Nyheder