BLIV EN DEL AF INCUBA MILJØET

I INCUBA bor der 200+ virksomheder fordelt på vores tre huse i Aarhus. Som lejer i en af INCUBAs forskerparker får du et professionelt ansigt udadtil og et effektivt serviceapparat indadtil. I INCUBA lejer du kun de m2, du har brug for.

VELKOMMEN TIL KUNDESERVICE I SÆRKLASSE


Når du er lejer hos INCUBA hjælper vi dig med din virksomheds daglige drift. De servicefunktioner, vi stiller til rådighed, betyder, at du kan fokusere på udviklingen og væksten af din virksomheden. Vi tilbyder:

 • Drift, IT-setup, reception, print, post, mødelokaler, kantine, fitness og socialt fællesskab.
 • Fuld fleksibilitet til at skalere lejemålet op og ned efterhånden, som virksomheden udvikler sig.
 • Adgang til et miljø, hvor innovative virksomheder og iværksættere færdes side om side med forskere og studerende.
 • Netværksevents og rådgivningstilbud - herunder et mentorkorps på 70+ rutinerede og erfarne forretningsfolk fra det etablerede erhvervsliv, som vi matcher med relevante
  virksomheder og faciliterer mentorforløb.
 • Adgang til erhvervsfremmeaktører, service providers og investorer, herunder private business angels og andre relevante investorer.

  Ud over vores særlige effektive kundeservice får du adgang til et helt særligt community med de stærkeste virksomheder og aktører inden for novel technology. Få flere informationer om vores særlige community her.
 • Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os  +45 2811 1528cs@incuba.dk


  CLAUS SVANE, UDLEJNINGSCHEF
  “”INCUBA tilbyder laboratorielokaler og omgivelser af høj standard. De servicefunktioner, der stilles til rådighed, og muligheden for løbende at udvide lejemålet, betyder, at vi kan fokusere på udvikling og vækst af virksomheden” ”
  Morten Melbye, AROS Applied Biotechnology A/S
  “IT forum afholder omkring 60 årlige arrangementer, hvor en del holdes i Incuba. Adgangen til lokaler med plads til op til 200 deltagere er helt unikt for en forening som IT forum.”
  Bo Sejer Frandsen, it-forum
  “I INCUBA nyder vi godt af det respekterede forskningsmiljø i Aarhus og de gode kontor- og prototypefaciliteter, som vi har til rådighed her”
  Jan Erik Vest, Glovac
  “Vi valgte INCUBA som ramme for vores virksomhed, da vi ønsker et professionelt og fleksibelt miljø. Serviceniveauet fra INCUBA gør, at vi kan koncentrere os om vores forretning.”
  Jens Gadensgaard Hermann, Scanrate Financial Systems
  “Som klyngeorganisation inden for cleantech er INCUBA Navitas det helt rigtige sted at være. Her er vi tæt på de rigtige virksomheder, offentlige aktører og videninstitutioner.”
  Leon Aahave Uhd, CLEAN
  “INCUBA leverer super høj service indenfor alle de driftsfunktioner, der normalt æder en stor del af iværksætterens kostbare tid. Det giver os mulighed for at koncentrere os 100% om at drive forretningen.”
  Thomas Redder Laursen, UNSILO
  “Ved at have kontor i INCUBA får vi adgang til et enestående netværk af kompetencer, organisationer og uddannelsesinstitutioner indenfor energi og cleantech - derfor bliver vi.”
  Rasmus Martens Jakobsen, TRANSITION